IJburg House by Gabriëls Webb

This freestanding villa on the new island of IJburg provides for a
family to live both independently or together. A lowered children's
level with kitchenette and bathroom can be accessed from the street,
while the raised groundfloor provides the communal living zones that
proceed to the canal side garden. The upper level contains the parents'
studio space, bedroom and bathroom. The internal levels are demarcated
in the facade with white bands and horizontally laid western red cedar
boards further striate the volume.
Follow on Facebook at http://www.facebook.com/AweArch

Ricky
Want more details about this and other DIY projects? Check out my blog post!
Go

Frequently asked questions

Have a question about this project?

Comments

Join the conversation

2 of 4 comments
Next