Classical Nuance - Alpharetta Kitchen Remodel Before & After

A kitchen that would not fit every grandchild comfortably was a kitchen that was not working for this homeowner. More important than their desire to update their passé white cabinets and appliances , more important even than the "wow" factor they wanted to produce was the need to create a space where the whole family could gather.
Get ALL The Project Details: http://bit.ly/RGksmz
Ill conceived storage space and an obtrusive peninsula holding the sink and dishwasher kept traffic in the kitchen at an absolute standstill. http://bit.ly/RGksmz
The entire footprint of the kitchen was changed for the new design; a major undertaking, but necessary to give the homeowner the living space they so desperately wanted. http://bit.ly/RGksmz
Get All The Project Details Here: http://bit.ly/RGksmz

Frequently asked questions

Have a question about this project?

Comments

Join the conversation

2 of 5 comments
Next