Laura Garcia
Laura Garcia
  • Hometalker
  • Danville, CA
Asked on Jul 31, 2013

Browse button not working

Laura GarciaMiriam IYair Spolter
+4

Answered

I am trying to browse my pictures to use with my post and the button is not working. Nothing happens when I click on the Browse button?? Help!!
7 answers
  • Miriam I
    on Jul 31, 2013

    Hi Laura, thanks for letting us know! I'm tagging @Yair Spolter FROM Hometalk support so he can help. Hang tight!

  • Laura Garcia
    on Jul 31, 2013

    Thanks Miriam! I will check back and try to post again later today.

  • Yair Spolter
    on Jul 31, 2013

    Hi Laura, Please check here if your Flash player is up to date: helpx.adobe.com/flash-player/kb/find-version-flash-player.html Let me know if that helps.

  • Laura Garcia
    on Jul 31, 2013

    Hi Yair. Just update my flash player and still not working. Nothing at all happens when I click on the Browse button?!? Should I be Chrome instead of Internet Explorer? Would that matter?

  • Laura Garcia
    on Jul 31, 2013

    Update...just signed on via Chrome and it worked! Got my pics loaded and post up. Although I prefer to use Internet Explorer as my browser...any tips on getting it to work?

  • Miriam I
    on Jul 31, 2013

    @Laura Garcia turned out it was a problem with IE. That was smart of you to use Chrome! They fixed it, so you shouldn't have any further problems.

  • Laura Garcia
    on Aug 1, 2013

    thanks Miriam and the entire Hometalk team!

Your comment...