Yesterday I posted the historic kitchen that won the local NARI 2012 CotY contractor of the year award.


These are a few of the photos that won us the local 2011 Contractor of the Year award for a remodel in the front entry of the same house..
This remodel is in the same house as our 2012 CotY winner. In this remodel we removed most of the existing sub-standard roof, then we rebuilt everything under our new roof.
For more info and photos visit http://www.homeworkremodels.net/award-winning-remodel.html
After we rebuilt the roof and installed four skylights we rebuilt the steps to the adjoining rooms and redid the floor coverings in a more appropriate manganese floor tile..
After we rebuilt the roof and installed four skylights we rebuilt the steps to the adjoining rooms and redid the floor coverings in a more appropriate manganese floor tile..
Prior to our renovation the existing windows were in danger of deterioration from exposure to the elements. Noe the area is an inviting family area as well as a comfortable entertaining spot.
Prior to our renovation the existing windows were in danger of deterioration from exposure to the elements. Noe the area is an inviting family area as well as a comfortable entertaining spot.
These steps were awkward and dangerous before we redesigned them in this flowing design.
These steps were awkward and dangerous before we redesigned them in this flowing design.
We modeled the beams on the ceiling after the original hand hewed beams in the adjoining room.
We modeled the beams on the ceiling after the original hand hewed beams in the adjoining room.

Have a question about this project?

1 question

Join the conversation

2 of 23 comments
Your comment...